Koszyk jest pusty.

przykładowe menu

Dieta Wegetariańska z rybą

Dzień I

ŚNIADANIE – Angielska pasta cytrynowo-maślana z sałatką wakame, pomidorkami cherry

i pełnoziarnistym bajglem

DRUGIE ŚNIADANIE – Różowa tapioka na mleczku kokosowym z kawałkami mango i świeżymi malinami

OBIAD – Pieczony łosoś z dipem koperkowym, pieczonymi ziemniaczkami paryskimi i mizerią

PODWIECZOREK – Botwinka z gotowanym jajkiem

KOLACJA – Sałatka z oryginalną grecką fetą, suszonymi pomidorami, pieczoną papryką i żółtym pomidorem + pietruszkowy sos miodowo-musztardowy

dzień II

ŚNIADANIE – Naleśnik jajeczny z kremowym serkiem ze spiruliną, dipem z pieczonej papryki

i grillowaną cukinią

DRUGIE ŚNIADANIE – Bezglutenowe czekoladowe ciasteczko BEZ CUKRU z kremem z liofilizowaną maliną

OBIAD – Wegański sznycel w sosie truflowym, podany z ryżem jaśminowym z kaparami i oliwkami

i kolorowa pieczoną papryką

PODWIECZOREK – Sałatka z burratą, zielonymi szparagami, żółtym arbuzem i pomidorkami cherry + dressing cytrynowy z miętową nutą=

KOLACJA – Fit pizza na ryżowym spodzie z kurkami i serem camembert + sos koperkowy

 

Dzień III

ŚNIADANIE –  Sałatka Caprese z zielonym pesto i grillowaną pitą naszego wypieku

DRUGIE ŚNIADANIE – Frytki warzywne z duetem sosów: ajvar i guacamole

OBIAD – Bezglutenowe spaghetti aglio olio z krewetkami

PODWIECZOREK – Gruszkowe smoothie z niebieską spiruliną na mleku migdałowym

KOLACJA – Wytrawna krucha tarta z botwinką i wegańskim serem cheddar + serek ziołowy