Koszyk jest pusty.

przykładowe menu

Dieta DUET
śniadanie + drugie śniadanie

Dzień I

ŚNIADANIE – Bezglutenowe naleśniki budyniowo-ryżowe z serkiem pistacjowym, orzechami macadamia i liofilizowaną maliną

DRUGIE ŚNIADANIE – Sałatka z awokado, Pecorino Romano, truskawkami, świeżym ogórkiem i owocem granatu + oliwa cytrynowa

dzień II

ŚNIADANIE – ANGIELSKIE ŚNIADANIE: jajecznica /fasolka w pomidorach /konfitowane pomidorki cherry /mini bułeczki

DRUGIE ŚNIADANIE – Keto ciasto czekoladowe na mące kokosowej z nutą Matcha

Dzień III

ŚNIADANIE – Naleśnik na mące bambusowej w stylu greckim + sos ajvar i jogurt grecki

DRUGIE ŚNIADANIE – Kakaowy Pudding na jogurcie kokosowym, z bezglutenowymi ciasteczkami jaglano-kukurydzianymi, świeżymi malinami, borówką, orzechami laskowymi i kokosem

przykładowe menu

Dieta DUET
drugie śniadanie + obiad

Dzień I

DRUGIE ŚNIADANIE – Bezglutenowy deser „Leśny Mech” na mące kokosowej, z kremem kokosowym, borówką premium i owocem granatu

OBIAD – Tsukune z kurczaka, podane z ryżem parboiled w pesto rosso i warzywami orientalnymi

dzień II

DRUGIE ŚNIADANIE – ANTIPASTI BOX: mini mozzarella z pesto genovese /chorizo /oliwki zielone /oliwki czarne /świeży ogórek /suszone pomidory /grissini z sezamem

OBIAD – Pełnoziarniste spaghetti bolognese z mięsem od lokalnego rzeźnika

Dzień III

DRUGIE ŚNIADANIE – Sałatka brokułowa z kurczakiem + mini bułeczka fitness

OBIAD – Kawałki kurczaka w sosie curry, podane z makaronem ryżowym, kolorową papryką, pieczarką brunatną, marchwią julienne i Edamame

przykładowe menu

Dieta DUET
obiad + podwieczorek

Dzień I

OBIAD – SMAK TRADYCJI: Schab od lokalnego rzeźnika w bezglutenowej panierce, podany na maślano-koperkowym puree ziemniaczanym, z mizerią

PODWIECZOREK – Sałatka Caprese z duetem pesto: rosso i genovese

dzień II

OBIAD – Spaghetti al nero di seppia aglio e olio, z burrata, szparagami i suszonymi pomidorami

PODWIECZOREK – „Niebiański” Chia Pudding z kokosową fit „btą śmietaną”, Cantaloupe i truskawką

Dzień III

OBIAD – Polędwica z dorsza w cytrynowej emulsji, podana z czarnym ryżem, w towarzystwie frytek z selera i pieczoną brukselką w glazurze z octu balsamicznego

PODWIECZOREK – Włoska zupa Minestrone